• Ρήγα Φεραίου 5, Νέα Ιωνία
  • 2102799106
  • mail@3dim-n-ionias.att.sch.gr
  • Ρήγα Φεραίου 5, Νέα Ιωνία
  • 2102799106
  • mail@3dim-n-ionias.att.sch.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 23/11 δεν θα γίνουν μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης,

γιατί θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη από 11.11.2020 επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

«Προωθώντας την Καλή Πρακτική στον Αυτισμό»,

μέσω τηλεδιάσκεψης από τον τον συντονιστή κ. Πατρινόπουλο, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη ΣΕΕ ΕΕΑΕ, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και το 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Αθήνας, όπου θα συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η ανωτέρω επιμορφωτική ημερίδα είχε προγραμματιστεί με την υπ.αριθμ πρωτ. 1805/11-11-2020 του 2o ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΑΤΤΙΚΗΣ στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής (Πράξη 18η/7.10.2020 της Ολομέλειας) με ημερομηνία Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 για τα σχολεία, το Εκπαιδευτικό και Ε.Β.Π. προσωπικό των:

1ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 2ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 3ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 4ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 10ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 14ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας, 16ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ WEBEX ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σας ανεβάζουμε το πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου καθώς και τους συνδέμους των εκπαιδευτικών στο WEBEX.

Το σχολικό δίκτυο υπολειτουργεί και για το λόγο αυτό δεν έχετε πρόσβαση στο webex, στις πλατφόρμες καθώς και στα email. Επίσης τα email που σας στέλνουμε λόγω αδυναμίας του σχολικού δικτύου γυρίζουν πίσω.

Καλή δύναμη και καλή υπομονή

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές.

Η Διεύθυνση του σχολείου και η ομάδα υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δρομολογούν τις διαδικασίες για της εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την φετινή χρονιά. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας ή κάποια πληροφόρηση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τα email που λάβατε αποτελούν μέρος του συστήματος λειτουργίας του Myschool.

Οι μαθητές που αποφοίτησαν φέτος από το σχολείο μας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα Γυμνάσια εγγραφής για να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης για συμμετοχή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μιας και αποδεσμεύτηκαν από το σχολείο μας.

Οι μαθητές της Ά ΄Τάξης δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τις επόμενες ημέρες θα λάβετε οδηγίες για τις απαραίτητες ενέργειες προς απόκτηση κωδικών.

Όσοι έχετε λάβει μήνυμα για μαθητές των τάξεων Β΄εως ΣΤ ΄της φετινής χρονιάς , αγνοήστε το μήνυμα, γιατί πρόκειται για δυσλειτουργία του συστήματος.

Θα ακολουθήσουν οδηγίες τις επόμενες ημέρες για τη δρομολόγηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όταν χρειαστεί και για όσους χρειαστεί.

Μετά την πλήρωση του σχολείου με το σύνολο των εκπαιδευτικών και την αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος, θα ακολουθήσουν σαφείς οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα του σχολείου για Ανακοινώσεις και ενημέρωση,

Για κάθε απορία επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Η Διεύθυνση του σχολείου.

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Η Διεύθυνση του σχολείου και η ομάδα υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσπαθεί με πολύ κόπο να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της νέας αυτής προσπάθειας του Υπουργείου Παιδείας.

Σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο των μαθητών μας έχει εγγραφεί στο ΠΣΔ και οι μαθητές συμμετέχουν στις ψηφιακές τάξεις που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί.

Θα ακολουθήσει και άλλο μήνυμα με τις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί ο κάθε εκπαιδευτικός έτσι ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε την τάξη του.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα λινκ του Υπουργείου Παιδείας όσο αφορά τη Σύγχρονη εκπαίδευση και θα σας παρακαλέσουμε να τα μελετήσετε με μεγάλη προσοχή.

Θα ακολουθήσουν μηνύματα από τους εκπαιδευτικούς της τάξης με οδηγίες,( μόνο όσοι θα συμμετάσχουν στην σύγχρονη εκπαίδευση ), αλλά θα χρειαστεί χρόνος.

Υπομονή από όλους γιατί ο όγκος εργασιών των εκπαιδευτικών και της ομάδας υποστήριξης είναι τεράστιος.

https://mathainoumestospiti-media.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/2020/04/minedu-covid19-mathainoumestospiti-symvoules.pdf

https://mathainoumestospiti-media.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/2020/04/inedu-covid19-mathainoumestospiti-odigies-xrisis-mathites-goneis.pdf

https://mathainoumestospiti-media.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/2020/04/minedu-covid19-mathainoumemestospiti-odigies-sindesis-stin-platforfa-gia-mathites-goneis.pdf

https://webtv.ert.gr/category/mathainoume-sto-spiti/

https://mathainoumestospiti.gov.gr/sychnes-erotiseis/

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Share This: